Tuesday, 27 March 2012

Running Man


Assalamualaikum...

Siapa yang tahu variety show Running Man?Ramai orang yang tahu pasal rancangan ini,tak kisahlah yang minat k-pop ke tak sebab tak kena mengena pun dengan k-pop. Rancangan ni tentang mission-mission yang mesti dilakukan oleh artis-artis dalam rancangan Running Man.

Setiap episode mempunyai misi-misi yang berlainan.Ahli-ahli Running Man terdiri daripada artis-artis Korea yang popular seperti Yoo Jae Suk, Kwang Soo,Song Ji Hyo dll.Yang menarik tentang rancangan ni,hampir tiap-tiap minggu ada artis jemputan yang popular macam SNSD,IU dan lain-lain.

Rancangan neh, memang kelakar la...aku baru je berkesempatan tengok show running man neh..if kt korea, show running man neh dah lama keluar since 2010...aku pun, baru tahu je tentang game show neh...adik aku yang suggest kat aku untuk tengok show Running Man neh..

Totally, memang best and rugi gila la sape yang tak tengok show neh...huhuhu...aku, asyik tergelak-gelak je tengok show running man neh...so, if nak taw tentang show running man neh, tengok la sendiri yea....daaaa...


No comments:

Post a Comment

My Hamster